Bilskadesenteret Østfold AS er et totalkonsept innenfor bilskade­reparasjoner med avdelinger for oppretting, lakk og bilpleie.

Vi reparerer all bilmerker, og har spesialkompetanse på gjeldende merker: Audi, VW, Toyota, Mazda, Hyundai, Opel, Isuzu, Suzuki, Kia, Mitshubishi, Skoda og Vovlo.

Som Skadespesialist og omlag 20 ansatte sørger vi for å tilby deg og bilen din service av en kvalitet og pris som er fullt ut konkurransedyktig.
Verksteder Skadespesialist er en merkevare eiet av Volkswagen AG, og konseptet er en kvalitetsstandard for skadereparasjon av Volkswagen. For å bruke merkevaren må skade- og lakkverkstedet dokumentere en høy kvalitet og og årlig igjennom revisjon og sertifisering. De første Skadespesialistene ble sertifisert i 2014 og arbeidet pågår fortløpende med å sertifisere flere Skadespesialister.

Bil lakkering
Facebook
Bilglass
Hertz

Ved å velge en sertifisert Skadespesialist om uhellet er ute, får du en ekstra trygghet for at din Volkswagen/Audi og Skoda blir godt ivaretatt, reparert etter fabrikkens spesifikasjoner og siste, men ikke minst er like sikker etter reparasjon som den var før en eventuell skade. Etter reparsjon vil det utstedes et kvalitetsdokument for reparasjon utført på din bil.

Norge som et av foregangslandene har videreutviklet og økt kriteriene for Norsk Skadespesialist i tett samarbeid med Volkswagen AG.

– Dokumentert kvalitetssikring av skadeprosessen
– Høye krav til kurs og kompetanse
– Kun bruk av verktøy og utstyr godkjent av Volkswagen AG
– Beskyttelse og ivareta kundens eiendom
– Strenge krav til helse, miljø og sikkerhet

Vi er merkeverksted for til sammen 11 bilmerker sammen med våre samarbeidspartnere. Dette er en kvalitetsgaranti også for de andre bilmerkene. Så er det bare et spørsmål om tid før de andre merkene kommer med sin egen kvalitetsstandard.

Kompetanse gir kvalitet

Ved skade på bil følger vi produsentens retningslinjer når vi reparerer den. Bilprodussenten har ofte krav til hvordan en reparasjon skal foregå, for at sikkerheten i bilen skal bli ivaretatt også etter reparasjon. Vi sørger for å være oppdatert på kravene og gi bilden din en best mulig service.

Bilskadesenteret Østfold AS vil være helt i tet når det kommer til reparasjon av bil. For å sikre at våre ansatte alltid er oppdatert og har nødvendig kompetanse, satser vi derfor stort på etter- og videreutdanning av våre ansatte. I tillegg samarbeider vi tett med leverandørene våre.

Vi er med på Lærlingeløftet og har 1 lærling på hver avdeling. Vi har god kvalitetssikring med en som tidlilgere har vært ansatt i NAF.

Taksering

Når du kommer til oss skal vi alltid gi deg et forslag til løsning, sammen med en pris på oppdraget.

Vi avtaler dato og tidspunkt for levering av bilen til oss og ordner med leiebil om dette er ønskelig.

I mange tilfeller kan vi tilby det vi kaller SMART repair, som er en moderne og smartere form for behandling av skader på bil. Her kan vi opprette mindre skader, uiten å måtte demontere den skadde delen. Dette gjør både at kostanden blir lavere og at tiden som brukes blir mindre.

© Kopirett 2020 - Bilskadesenteret Østfold AS
VI GARANTERER AT BILEN BLIR LIKE SIKKER OG TRYGG SOM FØR SKADE
Nettside utiklet av Visivo.no